Nieuw grid op basis van confetti en poppetje van VakantieVeilingen logo. Confetti geeft een winnaars gevoel en is al eerder online gebruikt. Deze elementen worden als leidraad voor alle uitingen gebruikt, om herkenbaarheid te creëren. Uitgewerkt in brandguidelines en templates voor Photoshop en After Effects. Doormiddel van de templates kan er snel nieuwe uitingen worden gecreëerd. Het poppetje van Vakantieveilingen blijft juichen in animatie: Wordt ook een winnaar!

Elkaar helpen, maakt je sterker.

Standaard template uitwerkingen en diverse campagnes.

5 seconden standalone TVC. Het hele bied proces van VakantieVeilingen supersnel in beeld. Wordt ook een winnaar!

Social post voor Aladoo.de Markenparade ? Extra viele Topmarken versteigern wir nur heute und morgen: Mitbieten und den Preis selbst bestimmen!

Display banners voor FF Lekker weg in eigenland. Kies je categorie, bied mee en wordt een winnaar.

VakantieVeilingen.nl Abri door heel Nederland. Na testen bleek dit design het beste te communiceren.

Erna
Ervoor

Beeldbwerking VakantieVeilingen bus, opzet voor 'effe lekker verrassen' campagne.

Guidelines VakantieVeilingen

Guidelines VakantieVeilingen

Voor diversen campagnes animatie designs gemaakt ter ondersteuning van marketing doelen. Om meer aandacht te vragen zijn deze geanimeerd wat duidelijk meer traffic genereerde. Uiting gebruikt voor Onsite, CRM en Social.

Onder de vakantieVeilingen vallen vier label varianten: VakantieVeilingen.nl, VakantieVeilingen.be, Vavabid.be en Aladoo.de. Hiervoor template grid uitgezet en het opstellen guidelines on- en offline uitingen.