Het opzetten van websites, online magazines en e-mail campagnes. Designwerk en opbouwen binnen cms in html, java en css.

Fem DS

Het maken van een projectplan en webdesign

Pagina's van het ontwerp voor FEM Data Streamliner.

Het ontwerp voor FEM Data Streamliner website.

FEM Data Streamliner (FEM DS) maakt add-on in-the-cloud software voor sterkte berekeningen op statische ontwerpen. Ook verstrekt zij op de website technische kennis voor de constructie engineers. Het doel van de website voor FEM DS is om de online software te verkopen en ondersteuning te bieden. De doelgroep zijn ingenieurs en bouwkundigen die werkzaam zijn in de structure engineering. Daarnaast wil FEM DS informatie, tools en cases verstrekken voor de branche om zo meer traffic te genereren op de website.

Aan de hand van een uitgebreid interview en takenlijst is er een navigatiestructuur opgesteld. In het functioneel ontwerp zitten de wireframes die het prototype van de webpagina’s weergeven. Er zijn grafische ontwerpen van de website gemaakt. Zo wordt de responsive site getoond in een desktop en mobile omgeving.

Muzerik

Ontwikkelen webshop voor bladmuziek voor jeugd blaasmuzikanten. Illustraties, ontwerp en bouw in Joomla CMS

Pagina's van Muzerik.nl

Muzerik.nl website

De website Muzerik is vanaf scratch opgebouwd. Eerst is er een doelgroep analyse gemaakt en een wireframe. Na dat de eerste schetsen waren gemaakt en goedgekeurd, is deze gebouwd in een eigen template voor Joomla CMS. Daar kan deze worden beheerd. Muziekstukken en voorbeeld mp3 files kunnen worden geüpload in een veilige omgeving. Transacties kunnen worden bijgehouden en betalingen via Ideal zijn mogelijk gemaakt.

Online MKB Team Magazine

Design en productie online magazine voor MKB Nederland

Aantal pagina's uit het MKB Team-Magazine.

Aantal pagina's uit het MKB Team-Magazine.

Duurzame inzetbaarheid is een breed begrip. Het gaat erom medewerkers fit te houden, personeel te laten meegroeien met de ontwikkelingen in de markt en in het bedrijf. Het gaat erom een aantrekkelijk werkgever te zijn. MKB-Nederland geeft dit digitaalmagazine uit over de ontwikkelingen van duurzaaminzetbaarheid.

Voor verschillende campagnes nieuwsbrieven ontwikkeld in samenwerking met collega's en klanten. Design in Photoshop of XD en omgezet naar HTML voor oft-outlook of e-mail marketing toolse als MailChimp, Campaign Monitor en andere interne CRM oplossingen.

E-mail campagne

Design en develop in html en css

CRM campagne om meer bekendheid van de themadag in het Plopsa Park binnen de base van VakantieVeiling.be

Voor verschillende campagnes nieuwsbrieven ontwikkeld in samenwerking met collega's en klanten. Design in Photoshop of XD en omgezet naar HTML voor oft-outlook of e-mail marketing toolse als MailChimp, Campaign Monitor en andere interne CRM oplossingen.

Onsite campagnes

design en animatie

Diversen onsite campagnes voor VakantieVeiling en SlajeSlag.

Voor diversen campagnes animatie designs gemaakt ter ondersteuning van marketing doelen. Om meer aandacht te vragen zijn deze geanimeerd wat duidelijk meer traffic genereerde. Uiting gebruikt voor Onsite, CRM en Social.